آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,643,245
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,010,085

1.

اثرات امواج فراصوت بر راندمان، بافت و برخی خصوصیات کیفی پنیر

دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 41-51
مهدی حسینی بحری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

2.

بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 583-593
محمدعلی حصاری نژاد؛ عاطفه عارفخانی؛ علی رافع؛ فاطمه جاویدی؛ علیرضا صادقیان

3.

بهینه‌سازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 461-472
مینا داودی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر؛ محمد قربانی

4.

تاثیر محلول‌های نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 193-205
مهری ذوالفقاری؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ مهین ریگی؛ مجید علیپور

5.

مقایسه ویژگی‌های کیفی برگه خرمالو خشک‌شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 654-664
عاطفه فرهمند؛ سیده فاطمه موسوی بایگی؛ مسعود تقی زاده؛ امین ضیافروغی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب