آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,383,225
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,387,753

1.

بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 437-452
فاطمه ایوانی؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

2.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته ی خرما و پودرآب پنیر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 شهریور 1402
وحید حکیم زاده؛ فاطمه قربان پور؛ حسن رشیدی

3.

بهینه‌یابی فرمول و فرآیند دونات غنی‌شده با باگاس نیشکر و پلی‌ساکارید محلول سویا

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 635-647
محبوبه داراپور؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ حسین جوینده

4.

مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانه‌دار بومی استان سمنان

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 250-260
محمد فرهادی چیتگر؛ مهدی وریدی؛ محمد جواد وریدی؛ احمد بالندری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب