آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,411,647
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,403,805

1.

اثرات امواج فراصوت بر راندمان، بافت و برخی خصوصیات کیفی پنیر

دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 41-51
مهدی حسینی بحری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

2.

بررسی تأثیر اسانس‌های ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 286-295
مریم عزیزخانی؛ فهیمه توریان؛ مریم بریری

3.

بررسی تاثیر آنتی‌اکسیدانی اسانس بخش‌های هوایی مریم‌گلی کبیر (Salvia sclarea) و ریحان (Ocimum basilicum) در پنیر سفید ایرانی

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 346-362
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

4.

بررسی فراوانی ژن‌های eaeA ،stx1 و stx2 در اشریشیا کلی‌های جداسازی‌شده از پنیرهای محلی شهر مراغه به‌روش Multiplex PCR

دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 388-393
محمود اخوان مهدوی

5.

تأثیر اسانس زیره سیاه بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای فراپالایش

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 409-421
مرضیه مومنی سروستانی؛ حنان لشکری

6.

تجزیه و تحلیل متاژنومیکس جمعیت میکروبی در یک پنیر محلی ایرانی

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 631-645
نفیسه دعوتی؛ سحر بهرامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب