آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,622,142
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,991,355

1.

ارزیابی دما و مدت‌زمان نگهداری بر اکسیداسیون کره بادام‌زمینی

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 773-783
مریم رواقی؛ آزاده خدابخشیان

2.

بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته‌شده طی زمان ماندگاری

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 415-427
ناصر صداقت؛ سارا خشنودی

3.

بررسی تأثیر شرایط برشته‌کردن و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی مغز بادام کوهی رقم Amygdalus scoparia L طی دوره نگهداری

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 673-689
مریم السادات ناظمی؛ سارا انصاری

4.

بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 279-290
حسین قوامی؛ آذین نصرالله زاده

5.

تاثیر نوع بسته‌بندی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی مغز گردو طی مدت نگهداری آن

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 699-713
سمیه رستگار؛ اعظم شجاعی؛ بهجت تاج الدین

6.

فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 477-488
عادله محمدی؛ سعیده عربشاهی دلویی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب