1.

ارزیابی دما و مدت زمان نگهداری بر اکسیداسیون کره بادام‌زمینی

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 773-783
مریم رواقی؛ آزاده خدابخشیان

2.

بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته شده طی زمان ماندگاری

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 415-427
ناصر صداقت؛ سارا خشنودی

3.

بررسی تاثیر شرایط برشته کردن و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی مغز بادام کوهی رقم Amygdalus scoparia L طی دوره نگهداری

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 673-689
مریم السادات ناظمی؛ سارا انصاری

4.

تاثیر نوع بسته‌بندی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی مغز گردو طی مدت نگهداری آن

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 699-713
سمیه رستگار؛ اعظم شجاعی؛ بهجت تاج الدین

5.

فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 477-488
عادله محمدی؛ سعیده عربشاهی دلویی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.