تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,799 |
تعداد مقالات | 19,128 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,427,776 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,749,762 |
1. | بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی | |
دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 451-460 | ||
صفورا جلالی؛ حسین جلالی؛ سید حسین حسینی قابوس | ||
2. | بررسی ویژگیهای کلوئیدی نانو لیپوزومهای حاوی بتاکاروتن تولیدشده به روش حرارتی | |
دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 609-619 | ||
بابک قنبرزاده؛ صحرا بشیری؛ حامد همیشه کار؛ جلال دهقان نیا | ||
3. | تأثیر آرد بلوط و پودر کدو حلوایی بر برخی ویژگیهای تغذیهای، بیاتی و حسی کیک شکلاتی بدون گلوتن | |
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 621-630 | ||
سمیه دمیرچی؛ مانیا صالحی فر | ||