آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,018
تعداد مقالات21,038
تعداد مشاهده مقاله46,523,276
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,857,964

1.

بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 451-460
صفورا جلالی؛ حسین جلالی؛ سید حسین حسینی قابوس

2.

بررسی ویژگی‌های کلوئیدی نانو لیپوزوم‌های حاوی بتاکاروتن تولیدشده به روش حرارتی

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 609-619
بابک قنبرزاده؛ صحرا بشیری؛ حامد همیشه کار؛ جلال دهقان نیا

3.

تأثیر آرد بلوط و پودر کدو حلوایی بر برخی ویژگی‌های تغذیه‌ای، بیاتی و حسی کیک شکلاتی بدون گلوتن

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 621-630
سمیه دمیرچی؛ مانیا صالحی فر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب