1.

اثر شستشوی گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی‌های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 667-677
نرجس بادفر؛ سید علی جعفرپور؛ مهدی عبدالهی

2.

بررسی تاثیر نگهداری سرد ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برخصوصیات کیفی سوریمی تولیدی

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 202-213
بهاره شعبانپور؛ منصوره نی‌ریزی؛ زینب نوری هاشم آباد

3.

بررسی تاثیر هیدروکلویید کنجاک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوریمی تولید شده از دو ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) و حسون (Saurida tumbil)

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 517-532
درنوش جعفرپور؛ پریسا عطایی

4.

خصوصیات شیمیایی و میکروبی سوریمی ماهی کپور نقره‌ای غنی شده با عصاره برگ آویشن

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 127-138
رضا فرهمندفر؛ رضا صفری؛ فهیمه احمدی واوسری؛ تهمینه بخشنده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.