آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,873
تعداد مقالات19,713
تعداد مشاهده مقاله11,875,840
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,624,036

1.

اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 207-217
سکینه حیدری؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری

2.

تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 227-239
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب