آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,815
تعداد مشاهده مقاله39,172,351
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,247,057

1.

اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 207-217
سکینه حیدری؛ بهاره شعبان پور؛ پرستو پورعاشوری

2.

تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 227-239
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب