تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,873 |
تعداد مقالات | 19,713 |
تعداد مشاهده مقاله | 11,875,840 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,624,036 |
1. | اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق | |
دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 207-217 | ||
سکینه حیدری؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری | ||
2. | تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج | |
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 227-239 | ||
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده | ||