1.

امکان‌سنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 301-311
لیلا محصولی؛ حنان لشکری

2.

بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به

دوره 15، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 69-79
آدینه انور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

3.

فعالیت ضدباکتریایی و آنالیز فیزیکوشیمیایی چند نوع عسل با منشاء گیاهی مختلف در استان گلستان

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 273-282
سمانه هیزمی شیره جینی؛ هادی کوهساری؛ سیده زهرا سیدالنگی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.