آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,253
تعداد مشاهده مقاله19,586,183
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,949,776

1.

اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 359-369
زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ تکتم هجرانی؛ مهدی قیافه داودی؛ حامد فاطمیان

2.

تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 307-329
زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ بهاره صحرائیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب