تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,872 |
تعداد مقالات | 19,702 |
تعداد مشاهده مقاله | 11,509,278 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,588,394 |
1. | ارزیابی تأثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد گندم | |
دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 330-342 | ||
سید امیر توکلی لاهیجانی؛ فخری شهیدی؛ محمود حبیبیان؛ آرش کوچکی | ||
2. | افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگیهای کیفی خمیر حاصل از آرد آن | |
دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 107-127 | ||
محیا حسین زاده؛ محمدیار حسینی؛ محمد شاهدی؛ مهدی کدیور | ||
3. | تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همیسلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانهزده | |
دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 411-426 | ||
فاطمه بهرامی؛ هاجر عباسی؛ محمد گلی | ||
4. | تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست | |
دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 473-483 | ||
فاطمه عمرانی فر؛ حسن احمدی گاولیقی؛ محمد حسین عزیزی؛ عطاالله مناف زاده | ||