آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,963
تعداد مقالات20,594
تعداد مشاهده مقاله28,036,148
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,358,142

1.

ارزیابی تأثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد گندم

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 330-342
سید امیر توکلی لاهیجانی؛ فخری شهیدی؛ محمود حبیبیان؛ آرش کوچکی

2.

افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی‌های کیفی خمیر حاصل از آرد آن

دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 107-127
محیا حسین زاده؛ محمدیار حسینی؛ محمد شاهدی؛ مهدی کدیور

3.

تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همی‌سلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانه‌زده

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 411-426
فاطمه بهرامی؛ هاجر عباسی؛ محمد گلی

4.

تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 473-483
فاطمه عمرانی فر؛ حسن احمدی گاولیقی؛ محمد حسین عزیزی؛ عطاالله مناف زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب