آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,088
تعداد مقالات21,648
تعداد مشاهده مقاله75,111,455
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,074,911

1.

اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 617-628
محمد فرهادی چیتگر؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ محمدرضا عطارودی

2.

بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی)

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 831-847
الهام مبینی؛ لیلا ناطقی؛ محمدرضا اسحاقی

3.

ریزپوشانی عصاره چغندر قرمز بر پایه بتالائین با استفاده از روش توده‌ای‌سازی مرکب در پاستیل

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 03 اردیبهشت 1404
عاطفه قورچی؛ اکرم آریان فر؛ وحید حکیم زاده؛ سارا ناجی طبسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب