آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,377,133
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,382,249

1.

ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین

دوره 20، شماره 1، بهمن و اسفند 1402، صفحه 75-83
مریم خسروانی؛ سید معین نظری؛ غلامحسن اسدی

2.

بررسی اثر ترکیبی پودر کاهو(sativa Lactuca) و رازیانه(Foeniculum vulgare) به‌عنوان منبع طبیعی نیترت بر ویژگی‌های سوسیس بسته‌بندی‌شده تحت‌خلأ

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 889-903
زهرا یوسفی مجیر؛ علیرضا رحمن؛ مریم اوتادی

3.

بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 1-11
شکیبا کیانیانی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

4.

مقایسه اثر نیتریت سدیم و نانوکپسولهای حامل آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم در کنترل فساد اکسیداتیو و میکروبی سوسیس معمولی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 اردیبهشت 1402
سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه؛ رضا صفری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب