آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,152
تعداد مقالات22,446
تعداد مشاهده مقاله102,781,612
تعداد دریافت فایل اصل مقاله46,751,232

1.

بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 279-290
حسین قوامی؛ آذین نصرالله زاده

2.

تاثیر بسته‌بندی در پوشش‎های مختلف پلیمری روی برخی شاخص‌های کیفی و کمی پسته خشک رقم احمدآقایی طی دوره انبارمانی

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 145-157
مریم هاشمی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ احمد شاکر اردکانی؛ سید حسین میردهقان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب