آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,621,878
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,990,130

1.

خصوصیات شیمیایی و میکروبی سوریمی ماهی کپور نقره‌ای غنی شده با عصاره برگ آویشن

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 127-138
رضا فرهمندفر؛ رضا صفری؛ فهیمه احمدی واوسری؛ تهمینه بخشنده

2.

کیفیت شیمیایی و بارمیکروبی تخم عمل‌آوری‌شده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با غلظت‌های مختلف آب‌نمک در طی نگهداری

دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 29-40
پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبان پور؛ زینب نوری هاشم آباد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب