تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,880 |
تعداد مقالات | 19,744 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,639,330 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,734,505 |
1. | ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کمچرب با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 107-120 | ||
سید علی محمدی؛ محسن قدس روحانی؛ مسعود نجف نجفی؛ مرتضی کاشانی نژاد | ||
2. | ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آبگیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی | |
دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 543-563 | ||
مصطفی کاشانی نژاد؛ مسعود نجف نجفی؛ محسن قدس روحانی؛ مرتضی کاشانی نژاد | ||
3. | بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگنسازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست همزده کمچرب | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 55-67 | ||
مسعود نجف نجفی؛ حمیدرضا شاطری؛ مرتضی کاشانی نژاد | ||
4. | بررسی تأثیر هیدروکلویید کنجاک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی سوریمی تولیدشده از دو ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) و حسون (Saurida tumbil) | |
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 517-532 | ||
درنوش جعفرپور؛ پریسا عطایی | ||