تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,801 |
تعداد مقالات | 19,144 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,453,586 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,779,264 |
1. | بهینهسازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ | |
دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 73-84 | ||
الناز شفیعی؛ محمد گلی | ||
2. | مقایسه تاثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی ، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان ، کیک و شیرینی لایه ای | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 اردیبهشت 1402 | ||
یزدان مرادی؛ منصوره قائنی؛ هاله حدائق | ||