آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,120
تعداد مقالات21,950
تعداد مشاهده مقاله93,927,608
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,528,823

1.

بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 583-593
محمدعلی حصاری نژاد؛ عاطفه عارفخانی؛ علی رافع؛ فاطمه جاویدی؛ علیرضا صادقیان

2.

بهینه‌‏یابی فرمول نان حجیم حاوی صمغ‌های فارسی و ریحان

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 395-408
مسعود حفیظ؛ زهرا شیخ الاسلامی

3.

تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 365-378
سیما ناجی طبسی؛ الهام مهدیان؛ اکرم آریان فر؛ سارا ناجی طبسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب