تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,872 |
تعداد مقالات | 19,701 |
تعداد مشاهده مقاله | 11,482,988 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,581,848 |
1. | بررسی ویژگیهای کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کمچرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار | |
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 583-593 | ||
محمدعلی حصاری نژاد؛ عاطفه عارفخانی؛ علی رافع؛ فاطمه جاویدی؛ علیرضا صادقیان | ||
2. | بهینهیابی فرمول نان حجیم حاوی صمغهای فارسی و ریحان | |
دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 395-408 | ||
مسعود حفیظ؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||
3. | تهیه سامانه امولسیون ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان بهعنوان جایگزین چربی در خامه | |
دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 365-378 | ||
سیما ناجی طبسی؛ الهام مهدیان؛ اکرم آریان فر؛ سارا ناجی طبسی | ||