آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,416,428
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,404,966

1.

بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 465-478
زهره بوربورمرادی؛ لیلا ناطقی؛ اورنگ عیوض زاده

2.

بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 55-67
مسعود نجف نجفی؛ حمیدرضا شاطری؛ مرتضی کاشانی نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب