آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,871
تعداد مقالات19,700
تعداد مشاهده مقاله11,404,422
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,573,266

1.

بررسی تأثیر استفاده از پودر هسته خرما در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‏های تخمیر شکمبه‏ای و خونی گوسفند عربی

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 499-512
طاهره محمدآبادی؛ زینب غزی؛ صالح طباطبایی وکیلی

2.

بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica)

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 96-112
فریده مجریان؛ مرضیه معین فرد؛ رضا فرهوش؛ هادی مهدویان مهر

3.

پیاده‌سازی یک سامانه ماشین بویایی برای طبقه‌بندی انواع مختلف فلفل سیاه براساس منشاء جغرافیایی و تشخیص تقلب در فلفل سیاه هندی

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 479-491
فائزه جمالیزاده؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مهدی قاسمی نافچی؛ مجتبی توحیدی؛ مجید دولتی

4.

توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریل‌آمید در واریته‌های هسته خرمای برشته‌

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 543-559
پانیذ خالوکرمانی؛ مرضیه معین فرد؛ رضا فرهوش؛ آرمیندا آلوش


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب