تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,107 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,387,751 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,719,728 |
1. | بررسی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپ فروت بر میکروارگانیسمهای بیماریزا: یک مطالعه آزمایشگاهی | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400 | ||
حسین زنگانه؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ بهروز علیزاده بهبهانی | ||
2. | بهینهسازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبهخودی | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 143-172 | ||
نسرین فرجی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ هادی الماسی؛ سجاد پیرسا؛ سهیلا فرجی | ||
3. | تاثیر نسبت روغن و مقدار امولسیفایر بر خصوصیات نانوامولسیون روغن دانه چیا | |
دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 295-305 | ||
سارا فروزنده؛ محمد فاضل | ||
4. | تغییرات کشش سطحی و گرانروی نانوامولسیون روغن ماهی تولیدشده با روش فراصوت طی انبارمانی | |
دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 105-116 | ||
مریم نژادمنصوری؛ سیدمحمد هاشم حسینی؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامحسین یوسفی؛ محمدتقی گلمکانی | ||
5. | تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگهای کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 اسفند 1401 | ||
اکرم آریان فر؛ آتنا مدیری دوم؛ وحید حکیم زاده؛ سارا ناجی طبسی | ||
6. | تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگیهای آن | |
دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 514-526 | ||
معصومه حیدری قره چشمه؛ اکرم آریان فر؛ الهام مهدیان؛ سارا ناجی طبسی | ||