آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,875
تعداد مقالات19,729
تعداد مشاهده مقاله12,522,764
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,692,328

1.

استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 25-37
فاطمه حیدری؛ محبت محبی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

2.

تاثیر غنی‌سازی با پودر پروتئین ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفایل اسید آمینه، ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی بیسکویت

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 559-568
الهام امین‌ پور دافچاهی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ هانیه رستم‌زاد؛ انسیه نجات پیرسرایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب