آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,097
تعداد مقالات21,711
تعداد مشاهده مقاله83,094,888
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,752,193

1.

اثر محصولات پروتئین آب‌پنیر بر روی ویژگی‌های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو

دوره 11، شماره 3، مرداد و شهریور 1394، صفحه 260-272
عبدالغفور بادپا؛ صغیر احمد

2.

بهینه‌یابی برهم‌کنش پروتئین آب‌پنیر-صمغ دانه شاهی به‌روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف‌زایی نمونه بهینه

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 437-449
زهرا خلوصی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب