آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,963
تعداد مقالات20,600
تعداد مشاهده مقاله28,169,512
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,395,890

1.

اثر صمغ قدومه شیرازی بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی پودر دوغ تولیدشده به‌روش خشک‎کردن پاششی

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 803-817
نازنین بزازیان؛ اکرم آریان فر

2.

تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 اسفند 1401
آتنا مدیری دوم؛ اکرم آریان فر؛ سارا ناجی طبسی؛ وحید حکیم زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب