تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,878 |
تعداد مقالات | 19,740 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,611,261 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,720,924 |
1. | اثر صمغ قدومه شیرازی بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی پودر دوغ تولیدشده بهروش خشککردن پاششی | |
دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 803-817 | ||
نازنین بزازیان؛ اکرم آریان فر | ||
2. | تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگهای کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 اسفند 1401 | ||
آتنا مدیری دوم؛ اکرم آریان فر؛ سارا ناجی طبسی؛ وحید حکیم زاده | ||