آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,645,994
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,014,024

1.

اثر آبیاری و مدیریت تغذیه بر عملکرد و اجزای عملکرد کینوا در شرایط بیرجند

دوره 20، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 65-80
حسین طبیعی؛ رضا برادران؛ محمد جواد ثقه الاسلامی؛ سید غلامرضا موسوی

2.

اثر تنش خشکی و منابع کودی بر عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)

دوره 4، شماره 3، مهر 1391، صفحه 235-245
امید محسن نیا؛ جلال جلیلیان

3.

اثر روش کشت و کمپوست بقایای نیشکر (Saccharum officinarum L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه‌ای (Zea mays L.) و برخی خصوصیات خاک

دوره 15، شماره 2، تیر 1402، صفحه 263-276
محمد طهماسبی؛ محمد حسین قرینه؛ علی مشتطی؛ آیدین خدایی جوقان

4.

اثر سطوح کمپوست قارچ خوراکی (Agaricus bisporus Imbach.) بر رشد، عملکرد و کارآیی مصرف آب گیاه ماش (Vigna radiata L.) در شرایط قطع آبیاری در مرحله تشکیل غلاف

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 235-249
یاسر اسماعیلیان؛ محمد بهزاد امیری

5.

اثر کاربرد ورمی‌‎کمپوست بر جذب عناصر غذایی و عملکرد دانه گیاه دارویی رازیانه(Foeniculum vulgare Mill.) در کشت مخلوط ردیفی با باقلا(Vicia faba L.)

دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 423-448
حکیمه محمدی؛ اسماعیل رضائی چیانه

6.

اثر کمپوست کود دامی ترکیب شده با زئولیت و تلقیح مایکوریزا بر رشد و عملکرد تریتیکاله (X Tritico-secale Wittmack)

دوره 18، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 111-123
معصومه مکوندی؛ عبدالمهدی بخشنده؛ آیدین خدایی جوقان؛ علی مشتطی؛ محمدرضا مرادی تلاوت

7.

اثر مدیریت تغذیه‌ای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.)

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 427-434
پرویز رضوانی مقدم؛ علی اصغر محمدآبادی؛ حمید رضا فلاحی؛ مهسا اقحوانی شجری

8.

ارزیابی اثر کود دامی و همزیستی میکوریزایی بر عملکرد کمی و روغن ارقام گلرنگ بهاره (Carthamus tinctorius L.)

دوره 7، شماره 3، مهر 1393، صفحه 331-343
پرویز رضوانی مقدم؛ علی نوروزیان؛ سید محمد سیدی

9.

ارزیابی تأثیر آرایش کاشت و تیمارهای کودی بر رشد و عملکرد گل و بذر گونه دارویی پنیرک (Malva sylvestris L.)

دوره 11، شماره 2، تیر 1398، صفحه 687-701
علیرضا کوچکی؛ سرور خرم دل؛ ال ناز ابراهیمیان؛ جواد شباهنگ

10.

ارزیابی تأثیر سطوح مختلف مصرف کود‌های شیمیایی، آلی و کمپوست بر برخی ترکیبات شیمیایی اسانس شمعدانی معطر (Pelargonum graveolens)

دوره 34، شماره 3، آذر 1399، صفحه 417-426
مهدی مهران؛ حسین حسینی؛ حسین اکبری؛ علیرضا حاتمی؛ علیرضا صفایی

11.

ارزیابی تأثیر مدیریت تلفیقی مصرف کود دامی و تلقیح با میکوریزا بر ویژگی های رشدی، عملکرد کمّی و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis L.) در شرایط آب و هوایی مشهد

دوره 6، شماره 2، تیر 1393، صفحه 353-363
جواد شباهنگ؛ سرور خرم دل؛ آسیه سیاهمرگویی؛ رحمت اله قشم؛ لیلا جعفری

12.

ارزیابی کارآیی کودهای دامی در تولید گیاه دارویی آویشن دنایی (Thymus daenensis L.)

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 449-466
عسکر قنبری عدیوی؛ سینا فلاح؛ زهرا لری گوئینی؛ مجتبی کریمی

13.

بررسی آزمون زیست سنجی در تشخیص باقیمانده و تعیین ماندگاری علف کش تریفلورالین در خاک

دوره 30، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 177-178
مجید برزوئی؛ ابراهیم ایزدی دربندی؛ محمد حسن راشد محصل؛ مهدی راستگو؛ محمد حسن زاده خیاط

14.

بررسی اثرات تنش آبی و مقادیر مختلف ورمی کمپوست و سولفات پتاسیم بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه شلیل رقم ’ردگلد‘

دوره 35، شماره 3، آذر 1400، صفحه 313-330
محمد جانعلی نژاد؛ حسین افشاری؛ بهداد علیزاده؛ امید قاسمی

15.

بررسی اثر مدیریت های مختلف کودی بر تولید گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) در شرایط مشهد

دوره 12، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 27-33
پرویز رضوانی مقدم؛ سارا بخشایی؛ افسانه امین غفوری؛ لیلا جعفری

16.

بررسی برخی خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی مرزنجوش وحشی (Origanum vulagre virid) تحت تأثیر سطوح مختلف کود آزوکمپوست و اوره

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 798-811
رستم یزدانی بیوکی؛ محمد بنایان اول؛ حمید رضا خزاعی؛ حمید سودائی زاده

17.

بررسی تأثیر سطوح مختلف کود مرغی و سولفات پتاسیم بر صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه شنبلیله

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 بهمن 1402
محمد حسین امینی فرد؛ سجاد ندافان؛ حسن بیات؛ مهدی جهانی

18.

بررسی تأثیر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و سولفات مس بر خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.)

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 115-132
محمدحسین امینی فرد؛ محبوبه عسگریان؛ مهدی خیاط؛ مهدی جهانی

19.

بررسی تأثیر کاربرد سولفات پتاسیم و اسیدهیومیک بر رشد، عملکرد و میزان اسانس گل راعی (Hypericumperforatum)

دوره 29، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 518-527
هلاله کابلی‌فرشچی؛ مجید عزیزی؛ سید حسین نعمتی؛ وحید روشن

20.

بررسی تأثیر کودهای اوره، سولفات‌آهن و ورمی‌کمپوست بر خصوصیات رویشی و عملکرد آفتابگردان (Helianthus annuus L.) در شهرستان درگز

دوره 7، شماره 3، مهر 1393، صفحه 285-298
مهدیه زمردی؛ شاهین شاهسونی؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ علی اصغر نادری

21.

بررسی تأثیر همزیستی با میکوریزا، ورمی‌کمپوست و اسید هیومیک بر عملکرد اسانس و کلونیزاسیون ریشه گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare Mill)

دوره 13، شماره 4، دی 1394، صفحه 840-853
ایمان اکبری؛ احمد غلامی

22.

بررسی تأثیر ورمی کمپوست بر میزان فتوسنتز، تعرق و کارایی مصرف آب لوبیا قرمز (Phaseolus vulgaris L.) تحت تنش شوری

دوره 4، شماره 3، مهر 1391، صفحه 223-234
عبدالله بیک خورمیزی؛ علی گنجعلی؛ پروانه ابریشم چی؛ مهدی پارسا

23.

بررسی تاثیر سطوح مختلف کود آلی جلبک دریایی بر شاخصه‌های رشد، عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.)

دوره 33، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 685-696
علی رضایی؛ محمدتقی عبادی؛ حسن پیرانی

24.

بررسی عملکرد، اجزای عملکرد و کارایی مصرف نیتروژن در استفاده از کمپوست قارچ، کود بیولوژیک و اوره در گندم (Triticum aestivum L.)

دوره 3، شماره 3، مهر 1390، صفحه 309-319
سید محمد سیدی؛ پرویز رضوانی مقدم

25.

بررسی عملکرد گل و بنه زعفران (Crocus sativus L.) در سال اول پس از کشت در واکنش به تراکم کاشت و میزان کود دامی

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 719-729
علیرضا کوچکی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ عبداله ملافیلابی؛ سید محمد سیدی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب