آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,123
تعداد مقالات21,968
تعداد مشاهده مقاله94,016,259
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,678,251

1.

استفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنی‌سازی سس مایونز کم‌چرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 498-513
فائزه قورچ بیگی؛ علیرضا رحمن؛ فاطمه حسینمردی

2.

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 34-48
امین رنگریز؛ سید علی مرتضوی؛ مرتضی خمیری؛ سهیل امیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب