آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,643,913
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,011,840

1.

Effects of dietary β-1,3-glucan and host gut-derived probiotic bacteria on hemato-immunological indices and gut microbiota of juvenile rainbow trout (Onchorhynchus mykiss)

دوره 11، شماره 2، اردیبهشت 2019، صفحه 45-58
Takavar Mohammadian؛ Maryam Mosavi؛ Mojtaba Alishahi؛ Mohammad Khosravi

2.

اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک و اسیدآلی بر عملکرد، رشد اسکلتی، فعالیت تغذیه، فراسنجه-های خونی و ایمنی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

دوره 12، شماره 3، مهر 1399، صفحه 307-322
مهدی جمالی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ جمال سیف دواتی؛ بهمن نوید شاد؛ رضا سید شریفی؛ رقیه ولی زاده

3.

اثر بیوچار پسماند ‌تر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر بهبود عملکرد، ایمنی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی

دوره 15، شماره 4، دی 1402، صفحه 529-545
شکوفه حسنوند؛ علی خطیب جو؛ حسن شیرزادی؛ یحیی محمدی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ درخشنده رحیمی

4.

اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویسیه سی ان سی ام ای - 1079 بر پارامترهای خون شناختی، رشد و سلامت گوسال ههای هلشتاین نوزاد

دوره 2، شماره 1، فروردین 1389
غلام رضا محمدی؛ مهرداد مهری؛ ابوذر احمدی

5.

اثر لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم پنیر موتال بر چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلول‌های روده‌ای

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 557-575
سعیده فاطمی زاده؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ دنیس سندریس نیلسن

6.

اثر موننسین یا پروتکسین بر فراسنجه‌های تولید گاز یونجه و جو در محیط کشت خالص قارچ‌های شکمبه

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 258-270
سعید سبحانی راد؛ مهدی الهی ترشیزی

7.

ارزیابی بقاء باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
عباس احمدی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی؛ رضا رضایی مکرم

8.

ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی باکتری‌های اسید لاکتیک جداشده از دستگاه گوارش زنبور های عسل Apis mellifera

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 131-146
سمیرا طوطیایی؛ ناهید مژگانی؛ ناصر هرزندی؛ مجتبی محرمی؛ لادن مخبرالصفا

9.

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جداشده از خمیرترش کینوا

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 647-657
الهام روحی؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری؛ محمد عبدالحسینی؛ الهام اسدپور

10.

بررسی اثرات سطوح مختلف پودر دارچین با آنتی‌ بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 47-57
محمدعلی بهروز لک؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی

11.

بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک

دوره 8، شماره 4، دی 1391
راحیل رضایی؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد

12.

بررسی عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت غذایی با و بدون مکمل پروبیوتیک

دوره 4، شماره 2، تیر 1391
ماشاالله رحیمی رتکی؛ بهروز دستار؛ صفر محسنی؛ مرتضی خمیری

13.

بررسی کارآیی پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوس‌لاکتیس در تجزیه فیتات گیاهی در جیره‌های جوجه‌های گوشتی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 122-131
حسن کرمانشاهی؛ رضا مجیدزاده هروی

14.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین‌بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه‌جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01

دوره 15، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 103-112
الهام مهدیان؛ رضا کاراژیان

15.

تأثیر استفاده از عصاره آبی کاسنی، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 2، تیر 1396، صفحه 185-195
ذبیح الله یوسفی؛ محمد کاظمی فرد؛ منصور رضایی؛ زربخت انصاری پیرسرائی

16.

تأثیر افزودنی پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 17-26
حمید فیروزنیا؛ اکبر تقی زاده؛ صادق علیجانی؛ حمید محمدزاده

17.

تأثیر کفیر و عصاره نعناع فلفلی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت، پروفیل لیپیدی، هورمون‌های تیروئیدی و هورمون تستوسترون در بلدرچین ژاپنی گوشتی

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 83-95
خلیل میرزاده؛ امین کاظمی زاده؛ زربخت انصاری پیرسرائی

18.

تأثیر مکمل‌های ضد میکروبی بر عملکرد، مرفولوژی روده و بیان ژن‌هایPepT1 ، PepT2 و LEAP2 در دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 549-563
سجاد حسن زاده؛ رضا مجیدزاده هروی؛ علی جوادمنش

19.

تاثیر استفاده از مکمل‌های پروبیوتیکی و پری‌بیوتیکی بر عملکرد رشد، شاخص‌های خونی و رشد اسکلتی بره‌های نر بلوچی

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 411-422
مسعود دیدارخواه؛ موسی وطن دوست

20.

تاثیر افزودنی‌های بوتیرات منوگلیسرید و پروبیوتیک بر عملکرد رشد، برخی فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم مواد مغذی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

دوره 11، شماره 2، تیر 1398، صفحه 165-178
امیر تیماس؛ جمال سیف دواتی؛ صیاد سیف زاده؛ حسین عبدی بنمار؛ رضا سید شریفی

21.

تولید شیر شتر پروبیوتیک غنی‌سازی‌شده با پودر پوست انار

دوره 16، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 123-132
سید محسن مرتضوی؛ حسین جلالی؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق

22.

شناسایی و بررسی اثر پریبیوتیکی پلی‌ساکاریدهای محلول در آب استخراج شده از پوسته سبز بادام

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 427-439
رضوان شاددل؛ صفورا اکبری علویجه

23.

فیلم خوراکی زیست‌فعال برپایه کربوکسی‌متیل سلولز حاوی لاکتوباسیلوس کازئی و پروتئین هیدرولیزشده ماهی

دوره 17، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 85-102
ژیلا قاسمی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ هادی الماسی؛ مهدی نیکو

24.

مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ‌شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 428-437
آیدا صالح؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ نجمه صباحی محمدی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب