آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,696,897
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,046,341

1.

اثرات اسانس های اسطوخودوس و آویشن شیرازی روی بازدارندگی تخمریزی و کاهش جمعیت حشرات کامل نسل F1 سوسک چهارنقطه ای حبوبات Callosobruchus maculatus (F.)

دوره 26، شماره 3، آذر 1391، صفحه 327-333
زهرا گلستانی کلات؛ غلامحسین مروج؛ مجید عزیزی

2.

اثر اسانس‌های گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی

دوره 8، شماره 3، مهر 1395، صفحه 415-427
هادی قربانی؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

3.

اثر تماسی فرمولاسیون های تهیه شده بر مبنای عصاره و اسانس‌های گیاهی روی کنه تارتن دولکه ای

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 393-399
نرگس عزیزیان؛ حمید رضا صراف معیری؛ اورنگ کاوسی؛ علیرضا بلند نظر

4.

اثر سطوح مختلف اسانس نعناع، لیمو، آویشن و زنیان بر عملکرد، فراسنجه های خونی و بیان ژن‏های لیپوژنیک کبدی در جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 329-339
فرهاد صمدیان؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ حسین واثقی؛ فهیمه محمد نژاد؛ وحید واحدی

5.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی روغن‌های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش‌های متفاوت استخراج

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 729-737
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی

6.

ﺑﺮرﺳﻲﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﻓﻨﻮﻟﻮژیکی، ریختی و فیتوشیمی ژﻧﻮﺗﻴﭗ‌ﻫﺎی زنیان (Trachyspermum ammi L.)

دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 995-1008
مهدی فراوانی؛ نرجس عزیزی؛ عبدالکریم نگاری؛ مجید رنجبر؛ علی اشرف جعفری

7.

بررسی اثرات دورکنندگی اسانس گیاهان اسطوخودوس و آویشن شیرازی روی سوسک چهارنقطه ای حبوبات و ارتباط آن با ترکیبات تشکیل دهنده اسانس ها

دوره 5، شماره 2، آبان 1393، صفحه 131-138
زهرا گلستانی کلات؛ غلامحسین مروج؛ مجید عزیزی ارانی

8.

بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسول‌های اسانس‌های دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 1-18
شهره نیکخواه؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ فریده طباطبایی یزدی

9.

بررسی تنوع ژنوتیپی گل محمدی در ایران بر اساس میزان اسانس و برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 مرداد 1401
بهزاد کاویانی؛ داود هاشم آبادی؛ رعنا محمدی پور؛ رسول انسی نژاد؛ احمد رضا بریموندی

10.

بررسی فعالیت نماتدکشی اسانس‌های اکالیپتوس، کما و باریجه روی نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica در شرایط آزمایشگاه

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 338-345
فاطمه خیاط؛ عصمت مهدیخانی مقدم؛ حمید روحانی؛ مجید عزیزی

11.

تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی

دوره 8، شماره 4، دی 1396، صفحه 553-568
فرشته مقصودلو؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری؛ فاختک طلیعی

12.

تأثیر سطوح مختلف اسیدهیومیک و سولفات روی بر صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی مریم گلی (Salvia officinalis L.)

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 615-627
فاطمه خسروی؛ محمدعلی بهمنیار؛ وحید اکبرپور

13.

تأثیر قارچ تریکودرما Trichoderma longibrachiatum و محلول‌پاشی کیتوزان بر ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک و عملکرد ریحان (Ocimum basilicum L.) در شرایط کم‌آبیاری

دوره 15، شماره 3، مهر 1402، صفحه 543-563
مهتاب میری؛ همت اله پیردشتی؛ ارسطو عباسیان؛ زهرا نوری آکندی؛ مهرانوش امامیان طبرستانی

14.

ترکیبات گیاهی جایگزینی مناسب جهت کاهش مخاطرات محیطی استفاده از حشره‌کش‌های شیمیایی (مورد: سوسک کلرادوی سیب زمینی Leptinotarsa decemlineata (Say) )

دوره 9، شماره 2، تیر 1396، صفحه 379-388
اکرم تقی زاده ساروکلایی؛ محسن جان پرور؛ قدیر نوری قنبلانی

15.

تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روش‌های رایج تقطیر آبی

دوره 11، شماره 3، مرداد و شهریور 1394، صفحه 236-246
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی

16.

سمیت تنفسی حاد اسانس‌های رزماری و اسطوخودوس و هم‌افزایی آن‌ها روی حشره‌ی کامل سوسک چهارنقطه‌ای حبوباتCallosobruchus maculatus (Col.: Chrysomelidae) در شرایط آزمایشگاه

دوره 34، شماره 2، تیر 1399، صفحه 195-205
رضا لطیفی زاده؛ محمد خانجانی؛ بابک ظهیری

17.

مقایسه عملکرد اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی با یک پپتید نوترکیب در کنترل عوامل مهم بیماری‌زای قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید

دوره 32، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 615-628
فرج اله شهریاری؛ عباس تنهائیان؛ مهدی اخلاقی؛ نرگس نظیفی

18.

ویژگی‌های مورفولوژیک و ترکیبات فیتوشیمیایی مرزه (Satureja hortensis L.) در پاسخ به کاربرد کود پلت مرغی و سولفات روی

دوره 36، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 763-776
رقیه راعی؛ وحید اکبرپور؛ محمدعلی بهمنیار



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب