1.

Ohmic-assisted hydrodistillation of essential oils from Mentha piperita: a comparison with conventional hydrodistillation

دوره 11، شماره 3، مرداد و شهریور 1394، صفحه 236-246
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی

2.

اثرات اسانس های اسطوخودوس و آویشن شیرازی روی بازدارندگی تخمریزی و کاهش جمعیت حشرات کامل نسل F1 سوسک چهارنقطه ای حبوبات Callosobruchus maculatus (F.)

دوره 26، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 327-333
زهرا گلستانی کلات؛ غلامحسین مروج؛ مجید عزیزی ارانی

3.

اثر اسانس‌های گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی

دوره 8، شماره 3، زمستان 1395، صفحه 415-427
هادی قربانی؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

4.

اثر تماسی فرمولاسیون های تهیه شده بر مبنای عصاره و اسانس‌های گیاهی روی کنه تارتن دولکه ای

دوره 28، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 393-399
نرگس عزیزیان؛ حمید رضا صراف معیری؛ اورنگ کاوسی؛ علیرضا بلند نظر

5.

اثر سطوح مختلف اسانس نعناع، لیمو، آویشن و زنیان بر عملکرد، فراسنجه های خونی و بیان ژن‏های لیپوژنیک کبدی در جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، بهار 1394، صفحه 329-339
فرهاد صمدیان؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ زربخت انصاری پیراسرایی؛ حسین واثقی؛ فهیمه محمد نژاد؛ وحید واحدی

6.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی روغن‌های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش‌های متفاوت استخراج

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 729-737
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی

7.

ﺑﺮرﺳﻲﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﻓﻨﻮﻟﻮژیکی، ریختی و فیتوشیمی ژﻧﻮﺗﻴﭗ‌ﻫﺎی زنیان (Trachyspermum ammi L.)

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 995-1008
مهدی فراوانی؛ نرجس عزیزی؛ عبدالکریم نگاری؛ مجید رنجبر؛ علی اشرف جعفری

8.

بررسی اثرات دورکنندگی اسانس گیاهان اسطوخودوس و آویشن شیرازی روی سوسک چهارنقطه ای حبوبات و ارتباط آن با ترکیبات تشکیل دهنده اسانس ها

دوره 5، شماره 2، پاییز 1393، صفحه 131-138
زهرا گلستانی کلات؛ غلامحسین مروج؛ مجید عزیزی ارانی

9.

بررسی فعالیت نماتدکشی اسانس‌های اکالیپتوس، کما و باریجه روی نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica در شرایط آزمایشگاه

دوره 28، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 338-345
فاطمه خیاط؛ عصمت مهدیخانی مقدم؛ حمید روحانی؛ مجید عزیزی

10.

تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی

دوره 8، شماره 4، بهار 1396، صفحه 553-568
فرشته مقصودلو؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری؛ فاختک طلیعی

11.

ترکیبات گیاهی جایگزینی مناسب جهت کاهش مخاطرات محیطی استفاده از حشره‌کش‌های شیمیایی (مورد: سوسک کلرادوی سیب زمینی Leptinotarsa decemlineata (Say) )

دوره 9، شماره 2، پاییز 1396، صفحه 379-388
اکرم تقی زاده ساروکلایی؛ محسن جان پرور؛ قدیر نوری قنبلانی

12.

سمیت تنفسی حاد اسانس‌های رزماری و اسطوخودوس و هم‌افزایی آن‌ها روی حشره‌ی کامل سوسک چهارنقطه‌ای حبوباتCallosobruchus maculatus (Col.: Chrysomelidae) در شرایط آزمایشگاه

دوره 34، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 195-205
رضا لطیفی زاده؛ محمد خانجانی؛ بابک ظهیری

13.

مقایسه عملکرد اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی با یک پپتید نوترکیب در کنترل عوامل مهم بیماری‌زای قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید

دوره 32، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 615-628
فرج الله شهریاری؛ عباس تنهائیان؛ مهدی اخلاقی؛ نرگس نظیفی

14.

ویژگی‌های مورفولوژیک و ترکیبات فیتوشیمیایی مرزه در پاسخ به کاربرد کود پلت مرغی و سولفات روی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 03 آذر 1400
رقیه راعی؛ وحید اکبرپور؛ محمدعلی بهمنیار



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.