آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,073
تعداد مقالات21,456
تعداد مشاهده مقاله55,619,672
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,136,781

1.

ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و ممانعت‌کنندگی فیلم خوراکی بر پایة ایزولة پروتئین خلر (Lathyrus sativus) با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 2، دی 1393، صفحه 139-150
امین حسین‌زاده؛ الناز میلانی؛ امیرحسین الهامی‌راد؛ محمدحسین حداد خداپرست

2.

تهیه ایزوله پروتئین لوبیا عروس و تعیین برخی خصوصیات عملکردی آن

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 39-47
سروناز اوصیا؛ زینب رفتنی امیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب