آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,259
تعداد مشاهده مقاله19,733,765
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,071,841

1.

ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و ممانعت‌کنندگی فیلم خوراکی بر پایة ایزولة پروتئین خلر (Lathyrus sativus) با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 2، آبان 1393، صفحه 139-150
امین حسین‌زاده؛ الناز میلانی؛ امیرحسین الهامی‌راد؛ محمدحسین حداد خداپرست

2.

امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 107-120
نفیسه رواتاب؛ سیمین اسداللهی؛ محمدرضا اسحاقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب