آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,702,989
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,051,222

1.

(RSM) بهینه‌یابی شرایط تصفیه شربت خام چغندر‌قند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 1، فروردین 1391
عیسی جاهد؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ خلیل بهزاد؛ محمد الهی؛ آرش کوچکی

2.

آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینهسازی فرمولاسیون آن

دوره 8، شماره 1، فروردین 1391
رویا رضایی؛ فخری شهیدی؛ محمد الهی؛ محبت محبی؛ مهدی نصیری محلاتی

3.

اثر عصاره گل انار و ویتامین 3B بر روی ماندگاری و خواص حسی دونات سرخ شده

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 817-827
مهین حیدری اشکذری؛ مانیا صالحی فر

4.

ارزیابی تأثیر نسبت‌های مختلف اجزاء کود زیستی بر انحلال پتاسیم توسط باکتری Pseudomonas fluorescens

دوره 34، شماره 3، شهریور 1399، صفحه 661-673
ساناز اشرفی سعیدلو؛ عباس صمدی؛ میرحسن رسولی صدقیانی؛ محسن برین؛ ابراهیم سپهر

5.

ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و ممانعت‌کنندگی فیلم خوراکی بر پایة ایزولة پروتئین خلر (Lathyrus sativus) با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 2، آبان 1393، صفحه 139-150
امین حسین‌زاده؛ الناز میلانی؛ امیرحسین الهامی‌راد؛ محمدحسین حداد خداپرست

6.

ارزیابی فاکتورهای مؤثر در تشکیل نانولیپوزوم‌های حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 171-180
سمیرا تیزچنگ؛ محمود صوتی خیابانی؛ رضا رضایی مکرم

7.

استخراج روغن تاجریزی سیاه به‌کمک سیال فوق‌بحرانی دی‌اکسید کربن

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 387-393
سیمین غلامی اوارشک؛ جواد سرگلزایی

8.

بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر، کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ

دوره 9، شماره 2، تیر 1392
آرزو سلمان پور؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی خیابانی؛ سید حسین جلالی

9.

بررسی پیش‌تیمارهای اتیل‌اولئات، کلرید‌سدیم و آنزیم‌بری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمه‌ای

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 195-216
نارملا آصفی؛ نسیبه علیرضالو؛ پویا بارمان ویسی؛ هاله ثریای ظفر

10.

بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوس‌دار

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 427-450
پریسا پارسا؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ محبت محبی

11.

بررسی تاثیر پارامترهای گرانول کردن کود کمپوست با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 1، 1394، صفحه 191-198
یوسف قاسمی؛ محمد حسین کیان مهر؛ بهزاد آزادگان

12.

بررسی تاثیر و بهینه‌یابی کمیت فسفات آمونیوم، سولفات پتاسیم و مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید اسید استیک در فرمانتور ناپیوسته با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 397-413
مرجان تیموری منش؛ هاجر عباسی

13.

بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینه‌سازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
الهام گرمسیری؛ مسعود رضائی؛ امیررضا شویکلو؛ آریا باباخانی

14.

بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 12-20
محمود یلمه؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ فرشته حسینی

15.

بررسی و بهینه‌یابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 327-336
قاسم یوسفی؛ زهرا امام جمعه

16.

بهینه‌سازی استخراج پلی‌ساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگی‌های رئولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی آن

دوره 15، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 133-144
محمدامین مهرنیا؛ حسن برزگر؛ لیلا حق جو

17.

بهینه‌سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
مسعود هاشمی شهرکی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محمد قربانی

18.

بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 282-294
عرفان دانش؛ حسین جوینده؛ وحید سماواتی؛ مصطفی گودرزی

19.

بهینه‌سازی تولید کف در خشک‌کردن کف‌پوشی آب‌کرفس و ارزیابی خواص پودر تولیدی

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 217-231
مهسا کمالی سروستانی؛ محبت محبی؛ مسعود تقی زاده

20.

بهینه‌سازی خشک‌کردن پاششی عصاره گیاه بادرشبو با استفاده از روش سطح پاسخ و تاپسیس

دوره 10، شماره 2، 1399، صفحه 201-212
ادریس رحمتی؛ فاروق شریفیان؛ محمد فتاحی؛ غلامحسن نجفی

21.

بهینه‌سازی دقت ابعادی فولادِ قالب در فرایند وایرکات مبتنی بر روش سطح پاسخ

دوره 35، شماره 2، تیر 1402، صفحه 97-106
مسعود صیدی؛ فرشاد ربیعی؛ زهرا صیدی

22.

بهینه‌سازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 535-545
امیر پورفرزاد؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ محمد حسن زاده خیاط

23.

بهینه سازی شرایط استخراج رنگ از چغندر قرمز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 آبان 1402
مهشاد لوارستاق؛ نفیسه زمین‌دار؛ یاسمن اسمعیلی

24.

بهینه‌سازی شرایط تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز کنسانتره پروتئینی دانه کدو توسط تریپسین به روش سطح پاسخ

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 14-26
الهام نورمحمدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ معصومه صادقی

25.

بهینه‌سازی شرایط تولید کف پایدار چغندر قرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 77-87
محبت محبی؛ الهام مهدیان

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب