بهرام پرور, مریم, حدادخداپرست, محمدحسین, محمدامینی, اسعد. (1387). بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغ های کربوکسی متیل سلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامه ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i1.1783
مریم بهرام پرور; محمدحسین حدادخداپرست; اسعد محمدامینی. "بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغ های کربوکسی متیل سلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامه ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 1, 1387, -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i1.1783
بهرام پرور, مریم, حدادخداپرست, محمدحسین, محمدامینی, اسعد. (1387). 'بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغ های کربوکسی متیل سلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامه ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i1.1783
بهرام پرور, مریم, حدادخداپرست, محمدحسین, محمدامینی, اسعد. بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغ های کربوکسی متیل سلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامه ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 4(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i1.1783