عباسی، ک. سبک آرا، ج. ،1383، بررسی رژیم غذایی ماهی پوزانک خزری سواحل جنوب شرقی دریای خزر (استانهای مازندران و گلستان). مجله زیست شناسی ایران، 17، ش3
عسگری، ر. ،1384،مروری برماهیشناسی سیستماتیک، انتشارات نقش مهر
معینی، س. وجواهری، م. ،1383، بررسی کاربرد روش اسمز درخشککردن ماهی کیلکا. مجله علوم کشاورزی ایران، جلد 35، شماره4
معتمدزادگان، ع. پورآذرنگ،ه . شهیدی، ف. مرتضوی، س.ع. ورحیمی زاده، م. ،1383، بررسی میزان املاح، اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه سه گونه ماهی کیلکای دریایخزر. سمینار.
AOAC. 1995. Official method of analisis AOAC International 16th ed., Virginia, USA,1-10
Azad shah, A.K.M, Tolcunaga, C., Kurihara, H., and Takahash, K, 2009, Journal of Food chemistry, 115,1011-1018.
Barat, j.M. Gallart-jornet, L., Anderes, A., Akse, L. Carlehog,M., and Skjerdal, O.T, 2006, Influence of cod freshness on the salting, drying and desalting stages. journal of Food Engineering, 73: 9-19
Barat, J. M., Rodriguez-Barona, S., Andres, A. and Fito. P, 2003, Cod salting manufacturing analysis.Food Research International, 36,447-453
Bellagha, S.,Sahli, A., Farhat, A., Kechaou, N., and Glenza, A ,2007,Studies on salting and drying of sardine:Experimentall kinetics and modeling. Journal of Food Enngineering , 78,947-952.
Codex Standard for salted fish and dried salted fish of the Gadidae family of fish, Codex stan167-2005, 1-10.
Gallart-jornet, L., Barat, j.M, Rustad, T., Erikson,U., Escriche, I., and Fito, P, 2007. Influence of brine concentration on Atlantic salmon fillet salting. Journal of Food Engineering, 80, 267-275.
Gallart-Jornrt, L., Barat, J.N., Rustad, T., Erikson,U., Escrichel., andFitop, 2007, A com parative study of brine salting of Atlantic Cod and Atlantic Salmon.Journal of Food Engineering,79,261-270.
Shahidi, F., and Botta, J.R,1994, Sea foods.Blackie academic and prof, 342-353.
Wheaton, F.W., and Lawson, T.B, 1985, Processing Aquatic food products. wiley(New york), 273-324.