آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,095
تعداد مقالات21,689
تعداد مشاهده مقاله81,026,481
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,628,612
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, دارایی گرمه خانی, امیر. (1391). تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17277
سهیل امیری; مهران اعلمی; امیر دارایی گرمه خانی. "تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 2, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17277
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, دارایی گرمه خانی, امیر. (1391). 'تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17277
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, دارایی گرمه خانی, امیر. تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17277


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب