آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,157
تعداد مقالات22,296
تعداد مشاهده مقاله98,982,130
تعداد دریافت فایل اصل مقاله39,194,756
رضایی ارمی, سمیه, جعفری, سید مهدی, خمیری, مرتضی, بیات, هومان. (1391). مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17284
سمیه رضایی ارمی; سید مهدی جعفری; مرتضی خمیری; هومان بیات. "مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 2, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17284
رضایی ارمی, سمیه, جعفری, سید مهدی, خمیری, مرتضی, بیات, هومان. (1391). 'مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17284
رضایی ارمی, سمیه, جعفری, سید مهدی, خمیری, مرتضی, بیات, هومان. مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17284


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب