آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,151
تعداد مقالات22,442
تعداد مشاهده مقاله102,595,670
تعداد دریافت فایل اصل مقاله46,229,590
شکرالهی یانچشمه, بهداد, محبی, محبت, وریدی, مهدی, انصاری فر, الهام. (1393). ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM). سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38455
بهداد شکرالهی یانچشمه; محبت محبی; مهدی وریدی; الهام انصاری فر. "ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 3, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38455
شکرالهی یانچشمه, بهداد, محبی, محبت, وریدی, مهدی, انصاری فر, الهام. (1393). 'ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38455
شکرالهی یانچشمه, بهداد, محبی, محبت, وریدی, مهدی, انصاری فر, الهام. ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38455


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب