آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,607
تعداد مشاهده مقاله28,610,928
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,464,569
شکرالهی یانچشمه, بهداد, محبی, محبت, وریدی, مهدی, انصاری فر, الهام. (1393). ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM). سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38455
بهداد شکرالهی یانچشمه; محبت محبی; مهدی وریدی; الهام انصاری فر. "ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 3, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38455
شکرالهی یانچشمه, بهداد, محبی, محبت, وریدی, مهدی, انصاری فر, الهام. (1393). 'ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38455
شکرالهی یانچشمه, بهداد, محبی, محبت, وریدی, مهدی, انصاری فر, الهام. ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38455


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب