محبی, محبت, وریدی, مهدی, انصاری فر, الهام. (1393). ارزیابی تاثیر دما، زمان سرخ کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ شده به روش سیستم مدل پوسته (DFCM). سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38455
محبت محبی; مهدی وریدی; الهام انصاری فر. "ارزیابی تاثیر دما، زمان سرخ کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ شده به روش سیستم مدل پوسته (DFCM)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 3, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38455
محبی, محبت, وریدی, مهدی, انصاری فر, الهام. (1393). 'ارزیابی تاثیر دما، زمان سرخ کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ شده به روش سیستم مدل پوسته (DFCM)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38455
محبی, محبت, وریدی, مهدی, انصاری فر, الهام. ارزیابی تاثیر دما، زمان سرخ کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ شده به روش سیستم مدل پوسته (DFCM). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38455


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.