آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,470
تعداد مشاهده مقاله55,938,050
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,213,000
شکرالهی یانچشمه, بهداد, محبی, محبت, وریدی, مهدی, انصاری فر, الهام. (1393). ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM). سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38455
بهداد شکرالهی یانچشمه; محبت محبی; مهدی وریدی; الهام انصاری فر. "ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 3, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38455
شکرالهی یانچشمه, بهداد, محبی, محبت, وریدی, مهدی, انصاری فر, الهام. (1393). 'ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38455
شکرالهی یانچشمه, بهداد, محبی, محبت, وریدی, مهدی, انصاری فر, الهام. ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i3.38455


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب