آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,585
تعداد مشاهده مقاله27,927,698
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,337,752
حسن آبادی, احمد, نصیری مقدم, حسن, گلیان, ابوالقاسم. (1394). اثر سطوح مختلف آرژنین و پروتئین قابل هضم در جیره های دارای نسبت ایده آل اسیدهای آمینه در دوره آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه های سرم خون جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(2), 139-152. doi: 10.22067/ijasr.v7i2.51524
احمد حسن آبادی; حسن نصیری مقدم; ابوالقاسم گلیان. "اثر سطوح مختلف آرژنین و پروتئین قابل هضم در جیره های دارای نسبت ایده آل اسیدهای آمینه در دوره آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه های سرم خون جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 2, 1394, 139-152. doi: 10.22067/ijasr.v7i2.51524
حسن آبادی, احمد, نصیری مقدم, حسن, گلیان, ابوالقاسم. (1394). 'اثر سطوح مختلف آرژنین و پروتئین قابل هضم در جیره های دارای نسبت ایده آل اسیدهای آمینه در دوره آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه های سرم خون جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(2), pp. 139-152. doi: 10.22067/ijasr.v7i2.51524
حسن آبادی, احمد, نصیری مقدم, حسن, گلیان, ابوالقاسم. اثر سطوح مختلف آرژنین و پروتئین قابل هضم در جیره های دارای نسبت ایده آل اسیدهای آمینه در دوره آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه های سرم خون جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 7(2): 139-152. doi: 10.22067/ijasr.v7i2.51524


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب