صالح, حسن, گلیان, ابوالقاسم, کرمانشاهی, حسن, فرهوش, رضا, ابریشم چی, پوران. (1394). اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), 305-317. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.51517
حسن صالح; ابوالقاسم گلیان; حسن کرمانشاهی; رضا فرهوش; پوران ابریشم چی. "اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 3, 1394, 305-317. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.51517
صالح, حسن, گلیان, ابوالقاسم, کرمانشاهی, حسن, فرهوش, رضا, ابریشم چی, پوران. (1394). 'اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), pp. 305-317. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.51517
صالح, حسن, گلیان, ابوالقاسم, کرمانشاهی, حسن, فرهوش, رضا, ابریشم چی, پوران. اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 7(3): 305-317. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.51517


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.