حسینی واشان, سیدجواد, یعقوبفر, اکبر, گلیان, ابوالقاسم. (1395). تعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), 313-328. doi: 10.22067/ijasr.v8i2.29812
سیدجواد حسینی واشان; اکبر یعقوبفر; ابوالقاسم گلیان. "تعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 2, 1395, 313-328. doi: 10.22067/ijasr.v8i2.29812
حسینی واشان, سیدجواد, یعقوبفر, اکبر, گلیان, ابوالقاسم. (1395). 'تعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), pp. 313-328. doi: 10.22067/ijasr.v8i2.29812
حسینی واشان, سیدجواد, یعقوبفر, اکبر, گلیان, ابوالقاسم. تعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 8(2): 313-328. doi: 10.22067/ijasr.v8i2.29812


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.