امیرمرادی, شهرام, رضوانی مقدم, پرویز, کوچکی, علیرضا, دانش, شهناز, فتوت, امیر. (1396). اثر کادمیم و سرب بر خصوصیات کمی و درصد اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(1), 142-157. doi: 10.22067/jag.v9i1.51330
شهرام امیرمرادی; پرویز رضوانی مقدم; علیرضا کوچکی; شهناز دانش; امیر فتوت. "اثر کادمیم و سرب بر خصوصیات کمی و درصد اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 1, 1396, 142-157. doi: 10.22067/jag.v9i1.51330
امیرمرادی, شهرام, رضوانی مقدم, پرویز, کوچکی, علیرضا, دانش, شهناز, فتوت, امیر. (1396). 'اثر کادمیم و سرب بر خصوصیات کمی و درصد اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(1), pp. 142-157. doi: 10.22067/jag.v9i1.51330
امیرمرادی, شهرام, رضوانی مقدم, پرویز, کوچکی, علیرضا, دانش, شهناز, فتوت, امیر. اثر کادمیم و سرب بر خصوصیات کمی و درصد اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 9(1): 142-157. doi: 10.22067/jag.v9i1.51330


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.