آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,679
تعداد مشاهده مقاله79,773,865
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,541,264
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350
حسن صباغی; امان محمد ضیایی فر; مهدی کاشانی نژاد. "بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1396, 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). 'بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(1): 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب