نوری, مهران, ناصحی, بهزاد, سماواتی, وحید, آبدانان مهدی زاده, سامان. (1396). تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 227-239. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49210
مهران نوری; بهزاد ناصحی; وحید سماواتی; سامان آبدانان مهدی زاده. "تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 227-239. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49210
نوری, مهران, ناصحی, بهزاد, سماواتی, وحید, آبدانان مهدی زاده, سامان. (1396). 'تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 227-239. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49210
نوری, مهران, ناصحی, بهزاد, سماواتی, وحید, آبدانان مهدی زاده, سامان. تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 227-239. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49210


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.