آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,567
تعداد مشاهده مقاله27,377,503
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,155,191
نوری, مهران, ناصحی, بهزاد, سماواتی, وحید, آبدانان مهدی زاده, سامان. (1396). تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 227-239. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49210
مهران نوری; بهزاد ناصحی; وحید سماواتی; سامان آبدانان مهدی زاده. "تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 227-239. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49210
نوری, مهران, ناصحی, بهزاد, سماواتی, وحید, آبدانان مهدی زاده, سامان. (1396). 'تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 227-239. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49210
نوری, مهران, ناصحی, بهزاد, سماواتی, وحید, آبدانان مهدی زاده, سامان. تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 227-239. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49210


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب