آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,846
تعداد مقالات19,534
تعداد مشاهده مقاله9,325,177
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,559,902
نوری, مهران, ناصحی, بهزاد, سماواتی, وحید, آبدانان مهدی زاده, سامان. (1396). تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 227-239. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49210
مهران نوری; بهزاد ناصحی; وحید سماواتی; سامان آبدانان مهدی زاده. "تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 227-239. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49210
نوری, مهران, ناصحی, بهزاد, سماواتی, وحید, آبدانان مهدی زاده, سامان. (1396). 'تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 227-239. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49210
نوری, مهران, ناصحی, بهزاد, سماواتی, وحید, آبدانان مهدی زاده, سامان. تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 227-239. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49210


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب