آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,104
تعداد مقالات21,865
تعداد مشاهده مقاله92,891,485
تعداد دریافت فایل اصل مقاله27,794,808
نوری, مهران, ناصحی, بهزاد, سماواتی, وحید, آبدانان مهدی زاده, سامان. (1396). تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 227-239. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49210
مهران نوری; بهزاد ناصحی; وحید سماواتی; سامان آبدانان مهدی زاده. "تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 227-239. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49210
نوری, مهران, ناصحی, بهزاد, سماواتی, وحید, آبدانان مهدی زاده, سامان. (1396). 'تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 227-239. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49210
نوری, مهران, ناصحی, بهزاد, سماواتی, وحید, آبدانان مهدی زاده, سامان. تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 227-239. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49210


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب