فرخ زاده, سارا, شاهسوند حسنی, حسین, محمدی نژاد, قاسم. (1392). مقایسه پایداری و سازگاری غله جدید تریتی پایرم اولیه با گندم نان ایرانی و تریتیکاله با استفاده از پارامترهای مختلف پایداری در ایران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), 629-639. doi: 10.22067/gsc.v11i4.32891
سارا فرخ زاده; حسین شاهسوند حسنی; قاسم محمدی نژاد. "مقایسه پایداری و سازگاری غله جدید تریتی پایرم اولیه با گندم نان ایرانی و تریتیکاله با استفاده از پارامترهای مختلف پایداری در ایران". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 4, 1392, 629-639. doi: 10.22067/gsc.v11i4.32891
فرخ زاده, سارا, شاهسوند حسنی, حسین, محمدی نژاد, قاسم. (1392). 'مقایسه پایداری و سازگاری غله جدید تریتی پایرم اولیه با گندم نان ایرانی و تریتیکاله با استفاده از پارامترهای مختلف پایداری در ایران', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), pp. 629-639. doi: 10.22067/gsc.v11i4.32891
فرخ زاده, سارا, شاهسوند حسنی, حسین, محمدی نژاد, قاسم. مقایسه پایداری و سازگاری غله جدید تریتی پایرم اولیه با گندم نان ایرانی و تریتیکاله با استفاده از پارامترهای مختلف پایداری در ایران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 11(4): 629-639. doi: 10.22067/gsc.v11i4.32891