علیزاده, ابوذر, نجفی, فرزاد, هادیان, جواد, صالحی, پیمان. (1397). تأثیر مقادیر مختلف اسید هیومیک و عصاره ورمی‌کمپوست بر روی خصوصیات رشدی، مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica Jamzad.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(1), 69-80. doi: 10.22067/jag.v10i1.47161
ابوذر علیزاده; فرزاد نجفی; جواد هادیان; پیمان صالحی. "تأثیر مقادیر مختلف اسید هیومیک و عصاره ورمی‌کمپوست بر روی خصوصیات رشدی، مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica Jamzad.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 1, 1397, 69-80. doi: 10.22067/jag.v10i1.47161
علیزاده, ابوذر, نجفی, فرزاد, هادیان, جواد, صالحی, پیمان. (1397). 'تأثیر مقادیر مختلف اسید هیومیک و عصاره ورمی‌کمپوست بر روی خصوصیات رشدی، مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica Jamzad.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(1), pp. 69-80. doi: 10.22067/jag.v10i1.47161
علیزاده, ابوذر, نجفی, فرزاد, هادیان, جواد, صالحی, پیمان. تأثیر مقادیر مختلف اسید هیومیک و عصاره ورمی‌کمپوست بر روی خصوصیات رشدی، مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica Jamzad.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 10(1): 69-80. doi: 10.22067/jag.v10i1.47161


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.