آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,470
تعداد مشاهده مقاله55,905,652
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,197,505
عطار, بتول, سیدالنگی, سیده زهرا, جرجانی, سارا. (1397). تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), 107-118. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.56879
بتول عطار; سیده زهرا سیدالنگی; سارا جرجانی. "تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 1, 1397, 107-118. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.56879
عطار, بتول, سیدالنگی, سیده زهرا, جرجانی, سارا. (1397). 'تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), pp. 107-118. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.56879
عطار, بتول, سیدالنگی, سیده زهرا, جرجانی, سارا. تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(1): 107-118. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.56879


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب