آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,609,731
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,976,302
عطار, بتول, سیدالنگی, سیده زهرا, جرجانی, سارا. (1397). تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), 107-118. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.56879
بتول عطار; سیده زهرا سیدالنگی; سارا جرجانی. "تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 1, 1397, 107-118. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.56879
عطار, بتول, سیدالنگی, سیده زهرا, جرجانی, سارا. (1397). 'تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), pp. 107-118. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.56879
عطار, بتول, سیدالنگی, سیده زهرا, جرجانی, سارا. تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(1): 107-118. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.56879


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب