آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,711
تعداد مشاهده مقاله34,322,275
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,428,375
پورعاشوری, پرستو, شعبان پور, بهاره, نوری هاشم آباد, زینب. (1397). کیفیت شیمیایی و بارمیکروبی تخم عمل‌آوری‌شده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با غلظت‌های مختلف آب‌نمک در طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(3), 29-40. doi: 10.22067/ifstrj.v14i3.67959
پرستو پورعاشوری; بهاره شعبان پور; زینب نوری هاشم آباد. "کیفیت شیمیایی و بارمیکروبی تخم عمل‌آوری‌شده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با غلظت‌های مختلف آب‌نمک در طی نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 3, 1397, 29-40. doi: 10.22067/ifstrj.v14i3.67959
پورعاشوری, پرستو, شعبان پور, بهاره, نوری هاشم آباد, زینب. (1397). 'کیفیت شیمیایی و بارمیکروبی تخم عمل‌آوری‌شده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با غلظت‌های مختلف آب‌نمک در طی نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(3), pp. 29-40. doi: 10.22067/ifstrj.v14i3.67959
پورعاشوری, پرستو, شعبان پور, بهاره, نوری هاشم آباد, زینب. کیفیت شیمیایی و بارمیکروبی تخم عمل‌آوری‌شده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با غلظت‌های مختلف آب‌نمک در طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(3): 29-40. doi: 10.22067/ifstrj.v14i3.67959


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب