آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,977
تعداد مقالات20,289
تعداد مشاهده مقاله22,204,826
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,772,849
نجاتی زاده, صبا, ملک زاده شفارودی, سعید, آستارایی, علیرضا, مشتاقی, نسرین. (1397). تأثیر نانو‌ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و EDTA بر برخی عناصر غذایی و خصوصیات رشدی گیاه اسفناج (Spinacea oleracea). سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), 419-427. doi: 10.22067/jhorts4.v32i3.67146
صبا نجاتی زاده; سعید ملک زاده شفارودی; علیرضا آستارایی; نسرین مشتاقی. "تأثیر نانو‌ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و EDTA بر برخی عناصر غذایی و خصوصیات رشدی گیاه اسفناج (Spinacea oleracea)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 3, 1397, 419-427. doi: 10.22067/jhorts4.v32i3.67146
نجاتی زاده, صبا, ملک زاده شفارودی, سعید, آستارایی, علیرضا, مشتاقی, نسرین. (1397). 'تأثیر نانو‌ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و EDTA بر برخی عناصر غذایی و خصوصیات رشدی گیاه اسفناج (Spinacea oleracea)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), pp. 419-427. doi: 10.22067/jhorts4.v32i3.67146
نجاتی زاده, صبا, ملک زاده شفارودی, سعید, آستارایی, علیرضا, مشتاقی, نسرین. تأثیر نانو‌ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و EDTA بر برخی عناصر غذایی و خصوصیات رشدی گیاه اسفناج (Spinacea oleracea). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 32(3): 419-427. doi: 10.22067/jhorts4.v32i3.67146


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب