آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,477
تعداد مشاهده مقاله58,178,012
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,555,201
نجاتی زاده, صبا, ملک زاده شفارودی, سعید, آستارایی, علیرضا, مشتاقی, نسرین. (1397). تأثیر نانو‌ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و EDTA بر برخی عناصر غذایی و خصوصیات رشدی گیاه اسفناج (Spinacea oleracea). سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), 419-427. doi: 10.22067/jhorts4.v32i3.67146
صبا نجاتی زاده; سعید ملک زاده شفارودی; علیرضا آستارایی; نسرین مشتاقی. "تأثیر نانو‌ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و EDTA بر برخی عناصر غذایی و خصوصیات رشدی گیاه اسفناج (Spinacea oleracea)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 3, 1397, 419-427. doi: 10.22067/jhorts4.v32i3.67146
نجاتی زاده, صبا, ملک زاده شفارودی, سعید, آستارایی, علیرضا, مشتاقی, نسرین. (1397). 'تأثیر نانو‌ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و EDTA بر برخی عناصر غذایی و خصوصیات رشدی گیاه اسفناج (Spinacea oleracea)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), pp. 419-427. doi: 10.22067/jhorts4.v32i3.67146
نجاتی زاده, صبا, ملک زاده شفارودی, سعید, آستارایی, علیرضا, مشتاقی, نسرین. تأثیر نانو‌ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و EDTA بر برخی عناصر غذایی و خصوصیات رشدی گیاه اسفناج (Spinacea oleracea). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 32(3): 419-427. doi: 10.22067/jhorts4.v32i3.67146


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب