آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,467,349
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,349,280
قاسمی زاده, سیمین, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد. (1397). بررسی آماری و مدل‌سازی کیفیت و ویژگی‌های حسی نان بدون گلوتن به‌عنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(3), 65-73. doi: 10.22067/ifstrj.v14i3.64863
سیمین قاسمی زاده; بهزاد ناصحی; محمد نوشاد. "بررسی آماری و مدل‌سازی کیفیت و ویژگی‌های حسی نان بدون گلوتن به‌عنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 3, 1397, 65-73. doi: 10.22067/ifstrj.v14i3.64863
قاسمی زاده, سیمین, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد. (1397). 'بررسی آماری و مدل‌سازی کیفیت و ویژگی‌های حسی نان بدون گلوتن به‌عنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(3), pp. 65-73. doi: 10.22067/ifstrj.v14i3.64863
قاسمی زاده, سیمین, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد. بررسی آماری و مدل‌سازی کیفیت و ویژگی‌های حسی نان بدون گلوتن به‌عنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(3): 65-73. doi: 10.22067/ifstrj.v14i3.64863


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب