قاسمی زاده, سیمین, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد. (1397). Quality and sensory profiling of gluten free bread as a function of quinoa, corn and xanthan content: Statistical analysis and modeling study. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(3), 65-73. doi: 10.22067/ifstrj.v14i3.64863
سیمین قاسمی زاده; بهزاد ناصحی; محمد نوشاد. "Quality and sensory profiling of gluten free bread as a function of quinoa, corn and xanthan content: Statistical analysis and modeling study". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 3, 1397, 65-73. doi: 10.22067/ifstrj.v14i3.64863
قاسمی زاده, سیمین, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد. (1397). 'Quality and sensory profiling of gluten free bread as a function of quinoa, corn and xanthan content: Statistical analysis and modeling study', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(3), pp. 65-73. doi: 10.22067/ifstrj.v14i3.64863
قاسمی زاده, سیمین, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد. Quality and sensory profiling of gluten free bread as a function of quinoa, corn and xanthan content: Statistical analysis and modeling study. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(3): 65-73. doi: 10.22067/ifstrj.v14i3.64863


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.