شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی, محمودی, هادی. (1398). بررسی کاربرد اسیدهیومیک بر جذب عناصر غذایی و شاخص‌های کمی و کیفی کیوی‌فروت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), 247-256. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.72526
علی اکبر شکوهیان; علی اصغری; هادی محمودی. "بررسی کاربرد اسیدهیومیک بر جذب عناصر غذایی و شاخص‌های کمی و کیفی کیوی‌فروت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 2, 1398, 247-256. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.72526
شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی, محمودی, هادی. (1398). 'بررسی کاربرد اسیدهیومیک بر جذب عناصر غذایی و شاخص‌های کمی و کیفی کیوی‌فروت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), pp. 247-256. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.72526
شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی, محمودی, هادی. بررسی کاربرد اسیدهیومیک بر جذب عناصر غذایی و شاخص‌های کمی و کیفی کیوی‌فروت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 33(2): 247-256. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.72526


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.