آذرکیش، پ. و شمیلی، م. 1394، تأثیر پوترسین و آب سرد بر ویژگیهای کیفی و انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica L)، فصلنامه علوم و صنایع غذایی، 47(12)، 74-65.
پوردربانی، ر. قاسم زاده، ح. آقا گلزاده، ع. و بهفر، ح. 1388، امکان سنجی درجهبندی کیفی سیب با استفاده از پردازش تصویر، مجله پژوهشهای صنایع غذایی، 19 (1)، 85- 75.
خدابخشیان کارگر، ر. 1394، روشهای کیفیتسنجی غیرمخرب محصولات کشاورزی از اصول تا اجرا، آموزش و ترویج کشاورزی، 272.
خدابخشیان کارگر، ر. عمادی، ب. خجستهپور، م. گلزاریان، م.ر. و سازگارنیا، الف. 1394، کیفیتسنجی سریع دانه انار با استفاده از طیفسنجی مرئی/ مادون قرمز نزدیک، فناوریهای نوین غذایی، 2(4)، 114-103.
دوستیایرانی، الف. گلزاریان، م.ر. آقخانی، م.ح. و صدرنیا، ح. 1394، بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیده شده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشههای گرمایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 693-677.
سلمانیزاده، ف. نصیری، س.م. راحمی، م. و جعفری، ع.ع. 1392، امکانسنجی استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیرمخرب برای تعیین برخی از شاخصهای کیفی میوه انار، علوم باغبانی )علوم و صنایع کشاورزی)، 27(3)، 341-335.
شمیلی، م. گلزاریان، م.ر. آذرکیش، پ. و دوستیایرانی، الف. 1396، استفاده از پردازش تصویر در برآورد خسارت وارده از سرما بر میوه انبه، نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران، دانشگاه تربیت مدرس، 13-16 شهریورماه 1396.
عباسی، م. حیدری، م. و دانشور، م.ح. 1391، ارزیابی اولیه خصوصیات میوه درختان گزینش شده انبه (Mangifera indica L.) در میناب، تولیدات گیاهی، 35(4)، 129-117.
کلانتری،س. میرزاعلیان دستجردی، ع.م. بابالار، م. زمانی، ذ.الف. 1392، اثر تیمارهای پس از برداشت بر عمر قفسهای و انباری میوه انبه برداشت شده در مراحل مختلف رسیدن، علوم باغبانی ایران، 44(1)، 59-43.
گلزاریان، م.ر. شمیلی، م. دوستیایرانی، الف. و آذرکیش، پ. 1395، تشخیص آسیبهای سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی، پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(5)، 662-652.
گلزاریان، م.ر. صادقی، ف. قانعی، ن. و کاظمی، ف. 1392، ارائه روشی کمی و کیفی در ارزیابی عملکرد فاکتورهای رنگی برای جداسازی گیاهان از پسزمینه بهمنظور خودکار کردن شناسایی تصویری گیاهان، هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون، 9 الی 11 بهمن 1392. دانشگاه فردوسی مشهد.
محمدپور، الف. و سماوی، س. 1393، نکات فنی در برداشت، بستهبندی و نگهداری میوه انبه، مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. 26-1.
میرحسینی، ع. صادقی، ح. و مرادی، ح. 1397، پیشبینی برخی ویژگیهای کیفی میوۀ انار با استفاده از روش غیرمخرب پردازش تصویر، علوم باغبانی ایران، 49(2)، 451-443.
نیکبخت، ع.م. توکلیهشجین، ت. ملکفر، ر. و قبادیان، ب. 1389، کاربرد طیفسنجی رامان در بررسی غیرمخرب پارامترهای کیفی گوجه فرنگی، علوم و صنایع غذایی، 7(4)، 33-25.
Afshari-Jouybari, H. & Farahnaky, A. 2011, Evaluation of Photoshop software potential for food colourimetry, Journal of Food Engineering, 106, 170-175.
Arzani K. & Koushesh M. 2005, Enhancement of Sultana grape (Vitis vinifera L.) maturity by preveraison ethanol and methanol spray, Indian Journal of Agricultural Science, 75(10), 670-672.
Carlini, P. Massantini, R. & Mencarelli, F. 2000, Vis-NIR measurement of soluble solids in cherry and Apricot by PLS regression and wavelength selection, Journal of Agricultural and Food Chemistry, 48, 236-242.
Clark, C.J. McGlone, V.A. Requejo, C. White, A. & Woolf, A.B. 2003, Dry matter determination in ‘Hass’ avocado by NIR spectroscopy, Postharvest Biology and Technology, 29, 300-307.
Doosti-Irani, O. Golzarian, M.R. Aghkhani, M.H. Sadrnia, H. & Doosti-Irani, M. 2016, Development of multiple regression model to estimate the apple’s bruise depth using thermal maps, Postharvest Biology and Technology, 116, 75-79.
Fan, G. Zha, J. Du, R. & Gao, L. 2009, Determination of soluble solids and firmness of apples by Vis/NIR transmittance, Journal of Food Engineering, 93, 416-420.
Genard, M. Bertin, N. Borel, C. Bussières, P. Gautier, H. Habib, R. Lechaudel, M. Lecomte, A. Lescourret, F. Lobit, P. & Quilot, B. 2008. Towards a virtual fruit focusing on quality: modelling features and potential uses. Journal of Experimental Botany, 58(5): 917-928.
Hertog, M. Nicholson, S.E. & Jeffery, P.B. 2004, the effect of modified atmospheres on the rate of firmness change of ‘Hayward’kiwifruit, Journal of the Postharvest Biology and Technology, 31: 251-261.
Jacobi, K. MacRae, E. & Hetherington, S. 2001, Postharvest heat disinfestations treatments of mango fruit (Review). Scientia Horticulturae. 89: 171-193.
Kondo, N. Ahmad, U. Monta, M. & Murase, H. 2000, Machine vision based quality evaluation of Iyokan orange fruit using neural networks, Computers and Electronics in Agriculture, 29, 135-147.
Lechaudel, M. & Joas, J. 2007. An overview of preharvest factors influencing mango fruit growth, quality and postharvest behaviour. Brazilian Journal of Plant Physiology, 19(4): 287-298.
Leon, K. Mery, D. Pedreschi F. & Leon, J. 2006, Color measurement in L∗a∗b∗ units from RGB digital images, Food Research International, 39, 1084-1091.
Lu, R. Guyer, D. & Beaudry, R.M. 2000, Determination of firmness and sugar content of apple using NIR diffuse reflectance, Journal of Texture Studies, 31, 615-630.
Mata, C. Duarte, M.E.M. Borges, F.F. & Barbacena, I.L. 2012, An adaptive threshold level for segmentation of grayscale images using image processing to sort mangoes by weight estimation, Postharvest Technology in the Global Market, 934, 943-948.
Medlicott, A.P. Bhogal, M.O. & Reynolds, S.B. 1986. Changes in peel pigmentation during ripening of mango fruit (Mangifera indica var. Tommy Atkins). Annals of Applied Biology, 109(3): 651-656.
Minaei, S. Bagherpour, H. Abdollahian Noghabi, M. Khorasani Fardvani, M.E. & Forughimanesh, F. 2016. A Comparative Study Concerning Linear and Nonlinear Models to Determine Sugar Content in Sugar Beet by Near Infrared Spectroscopy (NIR). Journal of Food Biosciences and Technology, 6(1): 13-22.
More, T.A. Kambale, A.B. Karale, A.R. Garad, B.V. & Shirsath. H.K. 2004, Selection of seedling mango types for pickling characters, Journal of Maharashtra Agricultural Universities, 29, 348-349.
Nordey, T. Lechaudel, M. Genard, M. & Joas, J. 2014, Spatial and temporal variations in mango colour, acidity, and sweetness in relation to temperature and ethylene gradients within the fruit. Journal of plant physiology, 171(17): 1555-1563.
Pedreschi, F. Leon, J. Mery, D. & Moyano, P. 2006. Development of a computer vision system to measure the color of potato chips. Food Research International, 39(10): 1092-1098.
Rathore, H.A. Masud, T. Sammi, S. & Soomro, A.H. 2007, Effect of Storage on Physico-Chemical Composition and Sensory Properties of Mango Variety Dashehari, Pakistan Journal of Nutrition, 6(2), 143-148.
Rohani, A. Abbaspour-Fard, M.H. & Abdolahpour, S. 2011. Prediction of tractor repair and maintenance costs using Artificial Neural Network. Expert Systems with Applications, 38(7): 8999-9007.
Roussos, P.A. Sefferou, V.Denaxa, N.K. Tsantili, E. & Stathis, V. 2011, Apricot (Prunus arm eniaca L.) fruit quality attributes and phytochemicals under different crop load, Scientia Horticulturae, 129, 472-478.
Shao, Y.H. He, Y. Bao, Y.D. & Mao, J.Y. 2009, Near-infrared spectroscopy for classification of oranges and prediction of the sugar content, International Journal of Food Properties, 12, 644-658
Shao, Y.H. He, Y. Gomez, A.H. Pereir, A.G. Qiu, Z. & Zhag, Y. 2007. Visible/near infrared spectrometric technique for nondestructive assessment of tomato ‘Heatwave’ (Lycopersicum esculentum) quality characteristics, Journal of Food Engineering, 81, 672-678.
Tarkosova, J. & Copikova, J. 2000, Determination of carbohydrate content in bananas during ripening and storage by near infrared spectroscopy. Journal of Near Infrared Spectroscopy, 8, 21–26.
Ying, Y.B. Liu, Y.D. Wang, J.P. Fu, X.P. & Li, Y.B. 2005, Fourier transforms near-infrared determination of total soluble solids and available acid in intact peaches, American Society of Agricultural Engineers, 48, 229-234.